Educatief/cursus rolstoeltoegankelijk брати участь English
MFC Atria | donderdag 3 november 2022 17:00 uur

Get Stronger 15 t/m 18 jaar

Hoe blijf jij jezelf in stresssituaties? Hoe sta je stevig, ook als het leven je een duw geeft? Wil je beter voor jezelf opkomen of omgaan met de shit op school of thuis, zonder dat je alleen maar aan het praten bent? Dan is Get Stronger iets voor jou!

Get Stronger is een training. Bewegen, maar ook praten. Over leuke en over lastige dingen: vrienden die iets van je willen, ouders die gaan scheiden, verslaving, school, alleen zijn, geloof, angst. Wat doe je en wat denk je als het gaat over jou en jouw leven? In Get Stronger sta je er niet alleen voor. De trainers Marcillia (Kiyoco) en Roel (buurtsportcoach) gaan met jou en de andere deelnemers aan de slag. Dat is vast even wennen. Tot je ontdekt dat het werkt en je niet de enige bent.

Meedoen?

Iedere donderdagmiddag is er een training in Gymzaal Atria. Deelname is gratis voor alle jongeren uit Leusden. Voor de start is er een online intakegesprek van een half uur met jou en je ouder(s) of opvoeder(s). Die vinden plaats op 13 en 20 oktober tussen 15u en 18.30u. Ook vinden het fijn van tevoren andere hulpverleners te spreken als die betrokken zijn. Dat horen we dus graag, maar uiteraard alleen met jouw toestemming. Bij de vijfde training en de tiende (laatste) training nodigen we de ouder(s) of opvoeder(s) uit. Een overzicht van de trainingsdata en oudertrainingen krijg je van tevoren van ons op de mail.

Aanmelden!

Aanmelden doe je hier. Is dit je eerste activiteit via Lariks? Maak dan eerst een profiel aan en meld je daarna aan voor Get Stronger.

Geef bij de opmerkingen in ieder geval deze vier dingen aan:
1. Je leeftijd

2. Contactgegevens van je ouders

3. Verhinderingen op 13 of 20 oktober voor een intakegesprek en evt. een voorkeur als je alleen bepaalde tijden kunt tussen 15u en 18.30u.

4. Optioneel: óf er al hulpverlening betrokken is, de contactgegevens en toestemming om contact op te nemen.

Heb je nog vragen? Bel/app met Roel (06-30649884) of Marcilia (06-12114994). Of mail naar r.brinkman@lariks-leusden.nl of marcilia@kiyoco.nl       

 

 

Bezoek de website
3 november 2022 17:00 - 18:30 uur
MFC Atria
Asschatterweg 36 B
3831 JT Leusden
Nog 8 plekken!

Ook te doen op deze locatie

AllFit - passend sporten

13 december 2022 15:30 uur