Educatief/cursus
MFC Atlas | donderdag 5 oktober 2023 15:00 uur

Get Stronger 12 t/m 14 jaar

Hoe blijf jij jezelf in stresssituaties? Hoe sta je stevig, ook als het leven je een duw geeft? Wil je beter voor jezelf opkomen of omgaan met de shit op school of thuis, zonder dat je alleen maar aan het praten bent? Dan is Get Stronger iets voor jou!

Get Stronger is een training. Bewegen, maar ook praten. Over leuke en over lastige dingen: vrienden die iets van je willen, ouders die gaan scheiden, verslaving, school, alleen zijn, geloof, angst. Wat doe je en wat denk je als het gaat over jou en jouw leven? In Get Stronger sta je er niet alleen voor. De trainers Marcillia (Kiyoco) en Roel (buurtsportcoach) gaan met jou en de andere deelnemers aan de slag. Dat is vast even wennen. Tot je ontdekt dat het werkt en je niet de enige bent.

Meedoen?

Iedere donderdagmiddag van 15.00u tot 16.30u is er een training in de gymzaal van Atlas. Startdatum is 5 oktober en het zijn in totaal 10 bijeenkomsten. Deelname is gratis. Voor de start is er een online intakegesprek van een half uur met jou en je ouder(s) of opvoeder(s). Die vinden plaats in de twee weken voor de start van de training. Ook vinden we het fijn van tevoren andere hulpverleners te spreken als die betrokken zijn. Dat horen we dus graag, maar uiteraard alleen met jouw toestemming. Bij de vijfde training en de negende training nodigen we de ouder(s) of opvoeder(s) ook uit. Een overzicht van de trainingsdata en oudertrainingen krijg je van tevoren van ons op de mail. 

Aanmelden!

Aanmelden doe je hier. Is dit je eerste keer bij Lariks? Maak dan eerst een profiel aan en meld je daarna aan voor Get Stronger.

Geef bij de opmerkingen in ieder geval deze dingen aan:
1. Je leeftijd

2. Contactgegevens van je ouders

3. Optioneel: óf er al hulpverlening betrokken is, de contactgegevens en toestemming om contact op te nemen.

Heb je nog vragen? Bel, app of mail Marcilia (06-12114994 / marcilia@kiyoco.nl) als je een vraag hebt over de inhoud van de training. Met vragen over je inschrijving kun je in verband met vakantie het best direct contact opnemen met Kim de Groot (k.degroot@lariks-leusden.nl). Vanaf 19 september is Roel ook weer bereikbaar op 06-30649884 of r.brinkman@lariks-leusden.nl. 

 

5 oktober 2023 15:00 - 16:30 uur
MFC Atlas
Biezenkamp 288
3831JA Leusden
Gratis
Nog 5 plekken!

Ook te doen op deze locatie

Bewegen voor senioren

26 september 2023 19:30 uur

Get Stronger 15 t/m 18 jaar

5 oktober 2023 16:30 uur